Infinity Nado tudi v Sloveniji

 Animirana serija Infinity Nado od 3. septembra dalje na TV programu  OTO.

Infinity Nado je animirana serija, ki spremlja glavna junaka Jina in Dawna ter Nado igralce v njihovih pustolovščinah. Vse se je začelo pred 15 leti, ko je na planet Zemlja padel misteriozni Nado stolp. Okrog stolpa so se pričeli zbirati Nado igralci. Tako je nastalo Nado mesto, v katerem lahko vsak preizkusi svojo Nado veščino v borbi z drugimi igralci. Jin, Dawn, Davis in Cecilia sestavljajo močno Nado ekipo. Ko se pretihotapijo v stolp, odkrijejo tajni načrt nekaj zlobnih Nado igralcev.  Ti bi želi spremeniti Zemljo in za vedno uničiti človeštvo.

Infinity Nado – Standard Series

S serijo Nado standard se bo začela tvoja dogodivščina med junaki sveta Nado.
Komplet vsebuje kovinsko vrtavko Nado, lanser, orodje za razstavljanje in posebno konico za nore akrobacije z Nado vrtavkami.

Med sedmimi mogočnimi vrtavkami vseh glavnih likov, izberi tistega, ki najbolj ustreza tvojemu načinu borbe – napadalnega, obrambnega, vzdržljivega ali model, ki vključuje vse troje.

 

Infinity Nado – Split Series

Preseneti nasprotnika in ga napadi z dveh strani z Nado vrtavkami iz serije Split. Set vključuje dve kovinski Nado vrtavki, lanser in orodje.

Nado vrtavki serije Split je mogoče povezati in lansirati kot eno ali vsako posebej. Z povezovanjem v FUSION MODE ostaneta Nado vrtavki v borbi povezani.

Z povezovanjem v SPLIT MODE se Nado vrtavki v borbi ločita in nasprotnika napadeta z dvojno močjo.

 

Infinity Nado – Crack Series

Nado serije Crack so primerni za resne Nado igralce, ki skrbno načrtujejo strategijo v borbi. Serija Crack vsebuje dve kovinski Nado vrtavki, lanser in orodje za razstavljanje.

Vsakega Nado je mogoče lansirati samostojno ali povezanega v  mogočno kombinacijo. Povezani Nado vrtavki serije Crack lahko ločiš kadarkoli želiš ti – izberi najboljši trenutek!

 

Infinity Nado Stunt Set

Dvigni dvoboje z Nado vrtavko na novo raven s kompletom za akrobacije Stunt Arena. Komplet Stunt vsebuje posebno izdajo Nado vrtavke, štiri konice za akrobacije, dve areni in orodje za razstavljanje.

Stunt Set je poseben Nado set za akrobacije. Obvladaj akrobacije z Nado vrtavkami, ki se lahko vzpenjajo po žici, skačejo in hodijo po vrvi.

Nado vrtavke se lahko borijo med hojo po vrvi ali visenjem z nje. V teh dvobojih bodo zmagali najspretnejši Nado igralci.

 

Infinity Nado – Battle Set

Nado Battle Set vsebuje vse potrebno za dvoboj z Nado vrtavkami – dve posebni izdaji Nado vrtavk, areno, dva lanserja in orodje za razstavljanje. Začni zdaj – Infinity Nado!

 

Infinity Nado Arena

Osnovna Nado arena je potrebna za Nado dvoboje. Pakirana je v PE vrečki in header card.