INFINITY NADO TURNIR 2019

Pomembno

Tekmovalci prinesejo svoje original Infinity Nado vrtavke. Če kdo izmed tekmovalcev ne bo imel svoje vrtavke, mu bo organizator posodil eno izmed vrtavk iz serije Nado Standard. Dovoljene so vse Nado vrtavke (Standard, Crack, Split).

Sistem tekmovanja se postavi na sami lokaciji turnirja, na začetku se izžrebajo pari, ki bodo objavljeni na posebni tabli ali panoju. S pravili tekmovanja se bodo tekmovalci podrobneje seznanili na samem dogodku.
Odvisno od števila tekmovalcev, ki se prijavijo na turnir, bo organizator turnirja odločil, da bo uporabil 8 tekmovalcev, 16 tekmovalcev ali 32 tekmovalcev v sistemu tekme na izpadanje. Organizator določi število Nado aren za turnirje glede na število tekmovalcev. Turnir je organiziran po sistemu na izpadanje. Sistem na izpadanje je sestavljen iz nizov in niz je sestavljen iz tekmovanja ena-na-ena. Zmagovalec posameznega niza je prvi tekmovalec, ki doseže tri (3) točke in nadaljuje tekmovanje v naslednjem krogu. Če se niz zaključi z izenačenjem, sledijo dodatne bitke, dokler ne bo določen zmagovalec niza. Tekmovalci morajo uporabiti isto vrtavko v vseh dodatnih bitkah, ki so posledica izenačenja. Tekmovalci, ki zmagajo v nizu, bodo napredovali v naslednji krog tekmovanja. Tekmovalci, ki izgubijo niz, bodo izločeni iz turnirja. Zmagovalec končnega niza bo zmagovalec turnirja. Pred finalno igro poteka še borba za 3. mesto

Termini in lokacije Infinity Nado turnirjev

1. Turnir: 23.3.2019 Pikapolonica Novo Mesto (10h – 13h)

2. Turnir: 30.3.2019 Pikapolonica Nova Gorica (10h – 13h)

3. Turnir + FINALE: 6.4.2019 Pikapolonica Lj- Rudnik (10h – 14h)

Družili se bomo z maskotami Lune Petunije in njenih prijateljev

Animirano serijo Luna Petunija si lahko ogledate na TV programu OTO ter POP TV.
Prav tako bodo vse epizode na voljo tudi na VOYO.SI.
Več o Luni Petuniji in njenih prijateljih boste našli na www.unikatoy.si/luna-petunia

Predstavitev Infinity Nado Turnirja 2019

Infinity Nado turnir 2019 odpira svoja vrata in začenja svojo turnejo v  iskanju najboljšega Infinity Nado igralca. Infinity Nado turnirji se bodo odvijali v trgovinah Pikapolonica. Vsi otroci, ki bi želeli sodelovati in ste stari med 5 in 12 let, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite na enem izmed naših turnirjev. Za sodelovanje, morate prijavnico izpolniti, skupaj s starši.

ČAKAJO TE LEPE NAGRADE!

Back to top